Am lansat MagicSHOP – Magazinul de Bine!

Oameni magici, ne bucurăm să împărtășim cu voi lansarea…

Petiție deschisă pentru transparență

Asociația Magic solicită, alături de alte 119 organizații, transparență în furnizarea informațiilor oficiale privind situația spitalelor din România în lupta cu COVID-19. În scopul sprijinirii spitalelor în combaterea COVID-19, considerăm că este necesară determinarea situației reale existente la nivelul fiecărui spital, pentru a administra constructiv nevoile curente ale personalului medical și a le corela eficient cu aporturile donatorilor și furnizorilor identificați în România.

Sute de kilometri alergați la Cercul Polar pentru 100 de burse magice

Vlad Pop Crișan are 33 de ani și a devenit voluntar Magic după ani de zile în care a întruchipat zeci de personaje vesele, care-i făceau să râdă pe copiii bolnavi de cancer tratați la spitalul din Cluj. În 2015, pe când se afla în tabăra MagiCAMP de la Brănești, Vlad a întâlnit-o pe Raluca, venită și ea acolo ca voluntar. Un an mai târziu, la focul de tabără, a cerut-o de soție.

RE/MAX – profesioniști, dar și sufletiști

Implicarea RE/MAX în proiectele Magic a început din momentul în care Răzvan Cuc, președintele RE/MAX  România, și-a donat ziua de naștere în sprijinul proiectului nostru MagicHOME, mai precis către refugiul părinților pe care îl avem în Cluj. Ce-a făcut, mai exact, Răzvan a fost să-și îndrume prietenii să doneze în beneficiul copiilor cu afecțiuni oncologice, în loc să cumpere un cadou pentru el. Apoi a dublat suma donată de prietenii lui.
Maria și Vlad la MagicHOME Viena

Portret de voluntar: Maria – o viață pusă în slujba celorlalți

Maria e de fel din Sebeș. Trăiește în Viena din 2013, după…

Portret de voluntar: Aiurel, omul de nădejde              

Are vocea blândă, ochi veseli și un zâmbet cald. Când faci…

Aleargă pentru MagiCAMP la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon!

Este despre grijă, prietenie, iubire... Este despre tine…

Noutăți

Decathlon, partener Magic de cursă lungă

Am lansat MagicSHOP – Magazinul de Bine!

Detalii

Asociația MagiCAMP este înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 8/25.06.2014 şi are codul fiscal 33481989.

Suntem furnizor autorizat de servicii sociale, certificat de acreditare seria AF nr 004110.

MagiCAMP este înscrisă în Registrul de Evidență a prelucrării de date cu caracter personal la poziția 38516 din data de 27.11.2017

Magicamp.ro functioneaza cu sprijinul Zitec