Magic is something you make!
Cum poate ajuta compania ta?

Sunt multe feluri: poate să doneze bani, lucruri sau servicii necesare pentru tabără, poate să organizeze evenimente caritabile pentru strângere de fonduri, poate să popularizeze MagiCAMP în rândul angajaților sau să ne pună în legătură cu alte companii care ar putea să ajute. Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne scrii la facemmagie@magicamp.ro.

Poate direcționa 20% din impozitul pe profit

Compania ta ne poate fi alături printr-o donație – orice sumă, oricât de mică, este binevenită pentru a susține proiectele MagiCAMP. Fără costuri pentru companie, în baza unui contract de sponsorizare puteți redirecționa către MagiCAMP până la 20% din impozitul pe venit sau profit datorat statului. Click aici pentru a completa online contractul de sponsorizare, durează doar câteva minute! Poți descărca de aici baza legală pentru departamentul financiar-contabil. Aici este dovada înregistrării Asociației MagiCAMP în Registrul unic al entităților/unităților de cult.

Poate dona lucruri

Cum necesarul de lucruri pentru copii sau pentru proiectele destinate lor și familiilor lor se schimbă frecvent, în funcție de evoluția cazurilor, vă rugăm să ne scrieți pe contact@magicamp.ro pentru a afla care este nevoia curentă și ce lucruri putem / nu putem primi! Pentru a proteja sistemul imunitar al copiilor, MagiCAMP poate primi numai lucruri noi. Vă mulțumim pentru ajutor și înțelegere!

Poți deveni voluntar

MagiCAMP nu mai este doar un proiect, este deja o comunitate, o familie. Sute de voluntari și companii ne sunt aproape de câte ori pot. Dacă vrei ca firma ta să se implice prin diferite programe interne la acțiunile MagiCAMP, scrie-ne pe adresa contact@magicamp.ro!

Poți să devii fundraiser

Alergi? Înoți, cânți, pedalezi sau ești interesat să îți transformi abilitățile sau pasiunile în modalități de strângere de fonduri pentru copiii în situații vulnerabile? Te ”înhami” la așa ceva? Scrie la contact@magicamp.ro.

Poți organiza evenimente

Ești activ și creativ, ai idei și vrei să le pui în practică? Abia aștept să îți inspiri colegii sau prietenii, să creezi momente de neuitat, amuzante și emoționante, cu scop caritabil? Scrie-ne la contact@magicamp.ro!

Dacă vrei să susții asociația MagiCAMP sau ai orice întrebare legată de modul în care investim fondurile donate, nu ezita să ne contactezi la contact@magicamp.ro. Poți găsi rapoartele noastre de activitate aici.

Noutăți

Decathlon, partener Magic de cursă lungă

Am lansat MagicSHOP – Magazinul de Bine!

Detalii

Asociația MagiCAMP este înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 8/25.06.2014 şi are codul fiscal 33481989.

Suntem furnizor autorizat de servicii sociale, certificat de acreditare seria AF nr 004110.

MagiCAMP este înscrisă în Registrul de Evidență a prelucrării de date cu caracter personal la poziția 38516 din data de 27.11.2017

Magicamp.ro functioneaza cu sprijinul Zitec