MagicBOX, o cutie de BINE la îndemâna oricui

Familia L. primea acum mai bine de doi ani și jumătate una dintre cele mai frumoase vești: urmau să vină pe lume două fetițe gemene, D. și G. Din păcate, bucuria nu a durat foarte mult. Mama a observat că D. are burtica umflată și a dus-o la doctor. Pe 2 decembrie 2016 au primit cea mai cumplită veste: fetița a fost diagnosticată cu cancer la rinichi.

Din acel moment, totul s-a schimbat. Drumurile de la Galați, unde locuiesc cu chirie mama, tatăl și cele două gemene, la spital la București, analizele, operația, tratamentul, toate aceste lucruri au devenit prioritatea numărul unu. Resursele familiei, oricum limitate, au secătuit rapid. Acum doar tatăl lucrează și leafa de abia acoperă chiria și utilitățile.

Pentru familia L., alimentele, produsele de îngrijire personală, produsele de curățenie, articolele de îmbrăcăminte și de încălțăminte, rechizitele, jucăriile și multe alte bunuri care pentru majoritatea dintre noi țin de o banalitate lunară, sunt pur și simplu un lux greu accesibil. În această situație se află multe familii afectate de cancer.

Din această nevoie reală s-a născut proiectul MagicBOX – un colet care conține produse de uz casnic și alimente neperisabile în valoare de aproximativ 250 lei, dar și alte produse pentru nevoile speciale, de la medicamente și până la dorințe de suflet ale copiilor.

Din 2017 și până în prezent, peste 1430 de colete au ajuns la tot atâtea familii care aveau cea mai mare nevoie de ele.

Totul a fost posibil datorită sprijinului pe care ni l-au oferit partenerii proiectului MagicBOX: Kaufland Romania, Sodexo, Genpact, Bic Romania, Art Lord SRL, M’Business, Ro Star SA, Prisum International Trading, Prutul SA, GD Escapade, Centrul Medical Unirea, Romega Food Distribution, Bottari Italo Romena, Bio Mania SRL, Bns Insolvency IPURL, Promelek XXI și a tuturor voluntarilor adoptatori.

”Nu am cuvinte să vă mulțumesc! Mi-au dat lacrimile când am văzut cu câtă bucurie au deschis fetele mele pachetul! Mulțumesc din inimă pentru ajutor!” – acestea au fost cuvintele pe care ni le-a transmis doamna L., mama gemenelor, împreună cu fotografia de mai sus la sosirea primului MagicBOX.

Oricine își dorește poate deveni adoptator de colet MagicBOX. Sau, dacă știți pe cineva care poate dona produse (producător sau comerciant), vă rugăm să ne dați de știre. Găsiți toate detaliile proiectului MagicBOX aici.

Magic is something you make!