Suntem sociali și sociabili ^^

Vacanța din vis
O călătorie Magică
Închide ochii

Citește mai jos despre fiecare proiect magic

MagicBOX - Pachet lunar cu bunătate și de toate

Coletul magic cu donații pentru familiile vulnerabile

Taberele au scos la iveală numeroasele probleme cu care familiile copiilor diagnosticați cu cancer se confruntă zilnic, în România.

Peste 75% dintre copiii din programele Magic provin din familii din mediul rural și rural extrem.

Când un copil este diagnosticat cu o afecțiune oncologică, toate resursele familiei se concentrează pe vindecarea celui mic. Drumuri, cazări, analize și tratamente, toate secătuiesc chiar și bugete familiale peste medie. De multe ori se ajunge să fie pusă sub semnul întrebării acoperirea nevoilor de bază ale întregii familii.

Proiectul MagicBOX a apărut în anul 2015, ca o reacție la aceste probleme: un colet lunar, în valoare de 450 de ron, cu alimente neperisabile, produse de igienă personală, rechizite, haine și alte nevoi punctuale ale familiilor beneficiare (din România și Republica Moldova).

Familiile sunt sprijinite timp de un an de zile, iar nevoile lor sunt identificate și verificate printr-o anchetă socială, realizată din 6 în 6 luni, pentru fiecare familie inclusă în program.

Ce înseamnă MagicBOX

198Familii primesc lunar un MagicBox

500 RONeste prețul aproximativ al coletului

21.286Colete expediate până acum

8.714.400 RONvaloare totală

Ce conține un MagicBOX

Alimente de bază, neperisabile, produse de uz casnic, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă personală, pampers, șervețele umede, jocuri și jucării, ghiozdane echipate cu rechizite și alte produse pentru diete speciale de care aceste familii au nevoie urgent. Lista de produse variază și în funcție de numărul membrilor familiei. Ne asigurăm că toate produsele alimentare sunt de calitate, iar articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și jucăriile, sunt noi.