Suntem sociali și sociabili ^^

#magicTV

{{ i.data }}
{{ i.titlu }}
Redirectioneaza 3.5% Redirecționează 20%
15 decembrie 2022
5 ani de MagicHOME
Vacanța din vis
O călătorie Magică
Închide ochii

Citește mai jos despre fiecare proiect magic

MagicTICKET - Vacanțe pentru familii încercate

Atunci când părinții primesc diagnosticul copilului, impactul este profund. Relațiile din familie se schimbă și tot ce însemna până atunci normalitate devine suferință. 

De aceea, membrii familiei au nevoie uneori de timp în afara situației pentru a se reconecta, destinde și pentru a regăsi puterea de a merge mai departe. 

Așa a apărut MagicTICKET - biletul de vacanță pentru familiile aflate în dificultate, prin care pot evada din realitatea dureroasă de zi cu zi a luptei cu boala, fiind împreună într-un cadru relaxant.
 

Cine poate primi bilete de vacanță MagicTICKET

  • familii care au un copil cu diagnostic oncologic sau altă boală gravă;
  • familii care au un copil cu arsuri grave;
  • familii monoparentale, în care adultul suferă de un diagnostic oncologic; 
  • familii care au pierdut pe cineva drag din cauza unei  afecțiuni oncologice

Cum se primesc biletele

Beneficiarii sunt identificați, în primul rând, dintre beneficiarii proiectelor Magic, în urma evaluărilor sociale efectuate și a stabilirii criteriilor. Asociația Magic decontează totul - de la cazare, transport, mese, activități distractive și recreative, până la cumpărăturile necesare înainte de plecare. 

Când și cum se întâmplă?

Pe tot parcursul anului. Programările se fac împreună cu familia beneficiară, în funcție de calendarul de tratament al copilului, de vacanțele de la școală, de sărbători sau alte evenimente.

Care sunt destinațiile de vacanță

Timp de o săptămână, copii, frați și părinți se pot bucura de vacanțe în România la munte sau la mare.

Câte familii am dus în vacanță cu MagicTICKET

Peste 500 de părinți și copii au beneficiat până în prezent de MagicTICKET la pachet cu puțină liniște, zâmbet și relaxare, departe de spital.

Experiența vacanțelor MagicTICKET

”Suntem foarte fericiți că am avut ocazia să mergem în prima noastră vacanță și mulțumim tuturor care s-au implicat în aceste proiecte!”
Mihaela Cojocaru, beneficiar

”Totul s-a schimbat din secundă în care am primit diagnosticul. Tot ceea ce făceam era să merg la doctori și să bat drumul între spital, casă și școală (când puteam). Câțiva ani, singura vacanță a fost mersul la bunici de sărbători. Pentru orice altceva nu era timp, nu erau bani sau nu puteam fizic. Prima dată când am mers iar undeva împreună ca o familie, a fost ... nici nu mai știam să facem asta, a fost ciudat. Dar ne-a făcut tare bine”
Bianca, supraviețuitor cancer

Implică-te! 

Dacă deții un hotel, parc de aventuri, cinematograf, restaurant sau alt punct de recreere sau cunoști pe cineva care ne-ar putea ajuta în acest sens, dă-ne un semn. Dacă ai o idee de vacanță pentru beneficiarii noștri și vrei să o împărtășești cu noi, scrie-ne la contact@asociațiamagic.ro