Mărțișoare cu dragoste

Timp de aproape o săptămână, de pe 24 februarie până pe 1 martie 2018 inclusiv, MagiCAMP a fost prezentă, pentru prima dată, la tradiționalul târg de Mărțișor organizat la Muzeul Țăranului Român din București.

Ne-ați putut găsi în Atelierul de creativitate de la etajul 2 – la fața locului era și un afiș scris de mână care anunța că ”Târgul este și sus”:) – și am fost ușor de recunoscut după mărțișoarele minunate, tricourile MagiCAMP și echipa zâmbitoare care va așteptat cu drag.
În timpului târgului am cunoscut, în întâlniri emoționante, zeci de oameni, care căutau nu doar mărțișoare, ci mărțișoare care să spună o poveste. Mărțișoare cu suflet. Am fost încântați să cunoaștem oameni generoși, să povestim despre proiectele MagiCAMP și să auzim atât de des și de sincer ”Suntem alături de voi, cum putem ajuta?”. Mai mult, în urma întâlnirii cu doi tineri de la Fundația pentru SMURD 500 de mărțișoare MagiCAMP vor ajunge în zilele următoare la voluntarii SMURD din toată țara! Tare ne bucurăm să știm că vom zâmbi din pieptul unor oameni care fac atât de multe pentru cei din jur!
UPDATE. Suntem mândri să vă anunțăm că în urma evenimentelor și târgurilor dedicate Mărțișorului MagiCAMP a ajuns în aproape 2.000 de piepturi! Echipa MagiCAMP, pe teren timp de aproape o săptămână, a vândut aproape 2.000 de mărțisoare colorate și făcute cu grijă în „atelierele” noastre de creatie. Toți banii strânși vor ajunge la copiii care au nevoie de sprijin și la familiile lor.
Vă mulțumim că ne-ați vizitat, că ați donat, că ne-ați ajutat să ajungem la cât mai mulți oameni! Cum primăvara abia începe, deși nu s-ar zice după vreme:), vă spunem și că mai avem mărțișoare. Dacă încă sunteți în căutare de mesaje creative pentru cei dragi, dați-ne de știre la contact@magicamp.ro și venim imediat în întâmpinarea voastră!

”Atelierele” MagiCAMP
Mărțișoarele au ieșit din atelierele de creație MagiCAMP (ei, nu avem propriu-zis așa ceva, dar încercăm!) și au fost realizate, timp de câteva săptămâni și în sute de ore de lucru, cu dragoste și atenție de voluntari cu mâini de aur, coordonați de colega noastră Andreea Brînzoiu.
Echipa
de mâini dibace, cea care a făurit cu dragoste și migală mii de mărțișoare pregătite să ajungă în pieptul celor dragi, a fost alcătuită din voluntarii Iza Mariș, Raluca Alexandru, Cătălina și Otilia Asimov, Cristiana Petrescu și Gilda Maria Ștefan. Ar fi putut ca seara, după lucru, sau chiar în timpul zilei, când aveau o oră liberă, să meargă fiecare la treaba ei. Au ales, în schimb, să ne ajute să pregătim mărțișoare cu suflet. Mărțișoarele, colorate și creative, cu care MagiCAMP s-a prezentat la Târgul de la Muzeul Țăranului Român sunt realizate din fetru, nasturi de toate dimensiunile și culorile, din etamină și fimo, plus multe multe ațe și cartonașe.
Dacă vă faceți un drum, vă veți convinge chiar voi!
Vă așteptăm!