PlayCAMP, eveniment caritabil la UNTOLD

Copilăria înseamnă înainte de orice joacă. Copii care trăiesc cu bucuria de aici și acum, care zâmbesc cu sufletul la lucrurile mici cărora noi nu le mai dăm importanță, care își depășesc limite și înving frici, care leagă prietenii într-un mod atât de firesc și de pur, care au privirile calde și curioase, copii care ne învață constant prin puterea exemplului că ține doar de fiecare dintre noi să lupte, să aibă încredere în propriile forțe. Sunt copiii care ne dau lecție după lecție în taberele MagiCAMP. 

Pentru ei joaca la greu a luat forma unui eveniment de strângere de fonduri la festivalul UNTOLD. Împreună cu prietenii de la În Fața Blocului și cu sprijinul UNIQA Asigurări și MAINSTAGE THE AGENCY am creat PlayCAMP, un spatiu de joacă pentru adulți inspirat de jocurile din copilăria noastră. Publicul UNTOLD a avut cu această ocazie șansa de a se juca și de a ajuta, printr-o donație pe măsura posibilităților fiecăruia, copiii din taberele MagiCAMP. 

Șotronul a încântat și îmbiat la joacă mulți trecători. De la șotron s-a sărit direct elasticul cu reguli vechi și mai noi, de la volei s-a trecut la baschet și apoi la o ”obligată” cinstită. Masa de ping pong a găzduit meciuri intense și amicale deopotrivă, iar la un moment dat nu se mai știa cine sunt rațele și cine sunt vânătorii de atâta joacă. Flori, fete sau băieți, melodii sau cântăreți, cu toții ne-am adus aminte cu drag de bucuriile copilăriei, am povestit, ne-am împrietenit și am strâns aproape 10.000 lei.

Când Mona, de la MagiCAMP, a venit la noi să facem PlayCAMP la UNTOLD împreună cu băieții de la ”În fața blocului”, noi am venit cu ideea să îi cuplăm cu un alt client cool de-ai noștri: UNIQA Asigurări. Ne-a picat fisa că o activare cu jocuri pentru copii mari plus o donație pentru copii mici se ”pupă” la fix cu campania pe care abia o făcusem pentru UNIQA @ UNTOLD, ”Gândește-te să îți asiguri distracția, gândește-te să le asiguri distracția”. Așa că le-am scris imediat și ei au zis da pe loc. Le mulțumim pentru că au făcut posibilă această idee atât de apreciată în festival și care a reușit să facă atâta bine!”, ne-a spus Sebastian Olar, Co-Creative Director MAINSTAGE THE AGENCY.
”Am acceptat cu bucurie propunerea de a fi parteneri la PlayCAMP deoarece am văzut o nouă oportunitate de a sprijini cauza copiilor care merg în tabăra MagiCAMP. Este un proiect drag nouă, pe care îl admirăm și îl susținem, de aceea am creat din nou contextul prin care să îi invităm pe participantii la festival să doneze. Campania de CSR dezvoltată în parteneriat cu UNTOLD și Neversea face parte dintr-un proiect mai amplu de responsabilitate socială prin care dorim să ne implicăm în viața comunității”, ne-a precizat și Nadia Pietreanu, director de marketing și strategie dezvoltare vânzări al UNIQA Asigurări.

Iar voluntarii de la fața locului confirmă bucuria și distracția retrăirii copilăriei prin jocuri care ne-au marcat pe toți.
”Am fost foarte plăcut surprins să văd cât apetit au oamenii să se joace dacă le dai ocazia! Și, dacă adaugi peste joacă șansa de a face o faptă bună succesul este garantat. M-am bucurat ca-n copilărie să joc baraj, gropița și pătrățica și să mă împrietenesc cu oamenii de acolo! Foarte fain!”, ne-a povestit Mircea Bugan, voluntar PlayCAMP. 
PlayCAMP a fost o ocazie minunată să fiu din nou copil, să alerg, să mă joc, să zâmbesc, cu gândul că joaca noastră va da cât mai multor copii posibilitatea să își regăsească râsul, optimismul și curajul. Am încercat să transmitem bucuria noastră cât mai multor oameni, astfel încât să fie și ei prinși de spiritul MagiCAMP, locul unde renasc zâmbetele, se leagă prietenii pe viață, joaca e privită cu cea mai mare seriozitate iar curcubeul vine și el curios să asiste la magie! Ne vedem la următorul PlayCAMP, cu și mai mult chef de joacă și cu aceleași suflete de copii!, ne-a spus entuziasmată și Narcisa Aluaș, voluntra MagiCAMP.

Până la următoarea ediție de PlayCAMP, vă încurajăm să scoateți la joacă cât mai des copilul din interior! Căci, vorba aceea, cine nu e gata, îl luăm cu lopata. 🙂