Faci MAGIE în 3 pași simpli ✨

Direcționează 3,5% din impozitul pe venit pentru sprijinirea copiilor cu afecțiuni grave.

1. Completează formularul de mai jos şi descarcă Formularul 230 care va fi generat automat.

2. Tipăreşte formularul pe care l-ai descărcat şi (foarte important) semnează-l.

3. Depune formularul până la 25 mai 2021 la centrul ANAF de care aparții cu domiciliul (lista aici).

Dacă preferi, poți trimite formularul completat, semnat și scanat (sau poză la o rezoluție bună) la facemmagie@asociatiamagic.ro și îl depunem noi pentru tine.

4. Dacă ai venituri pentru care trebuie să completezi Declarația Unică, iată mai jos detaliile pe care trebuie să le completezi:

 • Denumire entitate nonprofit: ASOCIAȚIA MAGICAMP
 • Cod fiscal entitate nonprofit: 33481989
 • Cont bancar (IBAN): RO23RNCB0132142511010001

Dacă poți duce vorba la tine la birou, dacă poți aduna mai multe formulare de la cunoscuți și ai nevoie de ajutor pe partea de comunicare, organizare a preluării formularelor sau pentru orice întrebări, scrie-ne la facemmagie@asociatiamagic.ro sau sună la 0745.578.489

Completează Formularul 230

  Vreau să direcționez suma pe o perioadă de: doi aniun an

  Prefer să: Depun personal formularul la ANAFTrimit formularul completat și semnat către Magic și să îl depuneți voi la ANAF  Click aici dacă preferi să descarci Formularul 230 fără a completa online datele tale personale.
  Click aici pentru a descărca Declarația Unică cu datele Asociației Magic precompletate.

  DE CE SĂ DIRECȚIONEZI 3,5%?

  Nu te costă nimic! Dacă eşti salariat, poţi direcţiona 3,5% (fostul 2%) din impozitul anual pe venit către o cauză caritabilă. Daca nu completezi formularul, suma respectiva rămâne la stat.

  Poţi să ne ajuţi şi mai mult dacă îţi convingi rudele, prietenii şi colegii să ni se alăture. Adună cât mai multe formulare completate şi trimite-le la sediul Magic. Doar împreună facem magie!

  CUM VOR FI FOLOSIȚI BANII TĂI?

  În primul rând, vei susține proiectul care este inima activității Magic: taberele MagiCAMP pentru copii cu afecțiuni grave de sănătate. Acestor copii cărora le este greu, cărora boala le-a furat copilăria, MagiCAMP le oferă ceea ce merită: joacă la greu.

  În același timp, sprijini un întreg ecosistem de proiecte care vin în ajutorul copiilor cu afecțiuni grave și familiilor lor. MagicHOME le oferă cazare gratuită, MagicBOX trimite lunar colete cu ajutoare familiilor cu dificultăți financiare, iar Centrul de Consiliere Psihologică oferă suport familiilor care au copii cu afecțiuni oncologice.


  CINE POATE REDIRECŢIONA?

  Poţi completa formularul 230 dacă eşti salariat persoană fizică. Persoanele fizice cu profesii liberale sau alte venituri extra–salariale pot redirecționa prin completarea Declarației unice prin intermediul Spațiului Privat Virtual (SPV). În acest caz, se completează în secţiunea I.6 următoarele date: I.6.1.B) Susţinerea cu 3,5% Denumire: Asociația MagiCAMP, Cod identificare: 33481989, Cont Bancar: RO23RNCB0132142511010001

  Asociația MagiCAMP este înregistrată ca furnizor autorizat de servicii sociale, Certificat de acreditare seria AF nr 004110. De aceea, contribuţia ta are un impact şi mai mare prin Formularul 230 se pot redirecționa 3,5% în loc de 2% din impozitul pe venit.

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  • Ce opțiuni am ca să depun formularul? Răspuns: poți depune formularul personal la centrul ANAF de care aparții cu domiciliul (lista aici) sau poți trimite formularul la ANAF prin poștă cu confirmare de primire.
  • MagiCAMP poate depune formularul în numele meu?Răspuns: Sigur, putem face asta. Te rugăm să ne trimiți formularul până pe 25 iunie 2020 pentru a avea timp să le organizăm și depunem la ANAF. Adresa noastră este: Str. Caisului nr. 23A, Dobroești, jud. Ilfov.
  • Trebuie să depun la centrul ANAF de unde lucrez sau la cel corespunzător adresei din buletin? Răspuns: Formularul 230 trebuie depus la centrul ANAF corespunzător adresei de domiciliu (lista aici), așa cum apare în cartea de identitate.
  • Este corect anul 2020 în formular? Nu ar trebui să fie 2021? Răspuns: Da, este corect pentru că se direcționează un procent din impozitul pe venitul realizat pe anul 2020.
  • Care sunt datele ce trebuie completate obligatoriu în formular? Răspuns: Rubrica I (nume, prenume, inițiala tatălui, CNP, localitate, județ, stradă și număr stradă) și Rubrica II – redirecționare 3,5%(denumire Asociația MagiCAMP, cod fiscal 33481989, cont bancar RO23RNCB0132142511010001, suma nu trebuie completată) și semnătură contribuabil.
  • Trebuie să completez în formular suma care va fi redirecționată? Răspuns: nu, ANAF va calcula automat 3,5% din impozitul pe venit și va face redirecționarea.
  • Pot să depun la ANAF formulare pentru mai multe persoane? Răspuns: Nu. Persoanele fizice nu pot depune formulare la ANAF pentru alte persoane. Dacă reușit să strângi mai multe formulare (și îți mulțumim foarte mult pentru asta), trimite-le la noi și le vom depune.