RE/MAX – profesioniști, dar și sufletiști

Implicarea RE/MAX în proiectele Magic a început din momentul în care Răzvan Cuc, președintele RE/MAX  România, și-a donat ziua de naștere în sprijinul proiectului nostru MagicHOME, mai precis către refugiul părinților pe care îl avem în Cluj. Ce-a făcut, mai exact, Răzvan a fost să-și îndrume prietenii să doneze în beneficiul copiilor cu afecțiuni oncologice, în loc să cumpere un cadou pentru el. Apoi a dublat suma donată de prietenii lui.

Am fost bucuros să descopăr că s-a strâns o sumă frumoasă pentru acest proiect.  Pot spune despre Magic că este cea mai frumoasă și sufletistă fundație de profil din România. Apreciez eforturile oamenilor magici care susțin copiii bolnavi de cancer din România și familiile acestora”, a spus Răzvan.

O altă veste bună vine dinspre RE/MAX și anume că pe parcursul acestui an va dona 2 euro la fiecare tranzacție, în sprijinul proiectelor noastre.

Rețeaua de francize imobiliare RE/MAX are nu doar cei mai profesioniști agenți imobiliari din România, ci și pe cei mai sufletiști”, a adăugat Răzvan.

Prin toate proiectele Asociației Magic ne străduim să facem viața mai bună familiilor care au un copil cu diagnostic oncologic sau o altă boală gravă. Și pentru asta avem nevoie de sprijinul vostru, al tuturor.

🏕️ Aproape 1000 de copii au avut parte de joacă la greu în taberele MagiCAMP

⛵ Am ajutat 50 de familii să meargă în prima vacanță după ani buni de resemnare în lipsuri financiare, prin MagicTICKET

🏡 Avem 14 refugii MagicHOME pentru părinții care au nevoie de un spațiu de locuit în timpul cât își veghează copiii aflați la tratament

📦 300 de familii au ce să pună pe masă lună de lună pentru că au fost ”adoptate” prin aplicația MagicBOX

🏠 Venim în ajutorul familiilor care trăiesc în condiții pe care nici nu ni le imaginam înainte să le vedem și le construim case prin MagicROOFS

🤝 Ne-am prins cu toții în Rețeaua Solidarității – oameni, firme mici, companii – în aplicația MagicHELP

👫 În parteneriat cu școli, învățători și profesori, împreună cu prietenii de la Respiro, sprijinim copii și tineri care vor să strângă fonduri pentru prietenii bolnavi, prin MagicMAKERS

❤️ Magia e în fapte, dar e nevoie și de cuvinte magice, și de îmbrățisări adevărate, și de un umăr pe care să-ți odihnești gândurile sau lacrimile. Mai bine de 1000 de ore de psihoterapie au adus alinare anul trecut acelora care trec prin suferințe greu de pus în cuvinte

Împreună ducem magia mai departe!