Suntem sociali și sociabili ^^

#magicTV

{{ i.data }}
{{ i.titlu }}
Redirectioneaza 3.5% Redirecționează 20%
15 decembrie 2022
5 ani de MagicHOME
Vacanța din vis
O călătorie Magică
Închide ochii

Citește mai jos despre fiecare proiect magic

Magic is something you make!

În jurul copiilor s-a dezvoltat o comunitate de susținători - voluntari, donatori, parteneri și părinți. Ei transformă acțiunea în magie. Dacă simți, te poți implica oricând ca voluntar, poți să donezi bani sau lucruri, poți să le vorbești prietenilor tăi despre proiectele noastre sau poți face campanii de fundraising. 

Donează

Magia e tradusă prin fapte. Trimite textul MAGIC prin sms la 8864 (în valoare de 4 euro / lună) sau 8844 (în valoare de 2 euro/lună), iar dacă vrei să ne ajuți cu o altă sumă o poți face plătind cu cardul online și alegând unul dintre proiectele noastre.

Donează

Ajută ca Persoană Juridică

Lasă-ți datele tale aici pentru a redirecționa 20% din impozitul pe profit sau dacă vrei să oferi lunar produse sau servicii gratuite sau cu reducere pentru beneficiarii Asociației Magic

Înscrie-te ca Partener

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Dacă ești angajat, nu te costă absolut nimic să direcționezi către noi acest procent. Banii care s-ar fi dus la bugetul de stat merg către unul dintre proiectele noastre pe care vrei să îl susții. Formularul aferent anului în curs se transmite către ANAF și gata donația.

Completează formularul

Dăruiește-ți ziua de naștere

Ziua ta de naștere e prilej de bucurie și sărbătoare. Cum ar fi ca ea să aducă bucurie și în viața copiilor cu afecțiuni grave? Poti face asta prin platforma Galantom, care îți permite să îți dăruiești ziua de naștere copiilor aflați în proiectele noastre.

Crează un eveniment

Copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora au mare nevoie de ajutorul nostru. Oricât de mic și sub orice formă, acesta face diferența. Dacă simți că vrei să le aduci puțină magie în viața lor, treci la acțiune și hai să ne fii alături.

Înscrie-te ca voluntar
Dacă alergi, înoți, cânți, ții seminarii, pedalezi sau ești interesat să îți transformi abilitățile sau pasiunile în modalități de strângere de fonduri pentru copiii în situații vulnerabile fă-ți propriul eveniment și dă-ne de veste:
facemmagie@asociațiamagic.ro